woensdag 15 maart 2017

Verslag dinsdag 14 maart 2017

De plaatselijke An, Sonia en Maddy hadden hun handen vol deze ochtend! De kinderen lagen nog goed te snurken toen er al gekuist moest worden! 


Na een stevig Nutella-ontbijt,


werden de kamerprijzen uitgedeeld: Mehdi verbaasde de monitoren want volgens de juffen is dat een 'vree pateeke', toch is hij hier superflink! Meneer Dino mag dus bij hem gaan logeren.

De properste kamer was die van Annelore, Hanne en Geike. Zij luisterden naar de goede raad van juf Annelies.

Het 'nestje' van Silke naast haar bed, zorgde voor de prijs van de vuilste kamer!

Vanuit de lift viel ons fotografisch oog op de groep van Davy die van de zwarte piste kwam met onze skiërs! Dat leverde mooie plaatjes op! Deze middag een tegenvaller tijdens het eten: de foto zegt genoeg! 😉Wat tijd over tijdens de middagpauze en een zonnetje? Tijd voor wat sneeuwplezier! 
Na weer een zware maar zalige skidag, even ontspannen: niet met playstation of Ipad, maar op de 'ouderwetse' manier met gezelschapspelen!Dat het eten hier in het hotel lekker is, weten we al, maar een 'sjoeke' gaat er duidelijk goed in!

Ook weer mutsen van de skimonitoren: Merel mocht van Davy zelf een muts uitreiken aan Annelore. Zij had haar erg goed geholpen op de zwarte piste! Davy gaf ook daarom nog een muts aan Merel omdat zij volhardde! 

Inneke gaf een muts aan iemand die opviel zonder opvallen! Iemand die altijd luistert en doet wat moet: Falco! 

Leon vertelde dat je leert skiën met vallen en opstaan. Dat deed Mehdi vandaag!

's Avonds zijn we nog lang niet moe! Een echt Swingpaleis kan er ook nog wel bij! De meisjes wonnen het spel, maar de jongens waren de echte sterren op de dansvloer! Moe maar voldaan kruipen we hier weer in ons bedje! Tot morgen!