donderdag 16 maart 2017

Verslag woensdag 15 maart 2017 

Deze ochtend werden de kinderen gewekt door de enige echte Fred Flinstone en Wilma, Barney en Betty! We zongen en dansten door de gangen en zwaaiden met de knuppel!

Na het ontbijt de kamerprijzen: ze dachten, de prijs is binnen, vanaf nu moet onze kamer niet meer op orde zijn... en dat viel op! Slordigste kamer die van Geike, Hanne en Annelore!
 
 De jongens doen hun best, ze letten op details! De properste kamer? Die van Tom, Lucca en Ilias! 

 Gisteren werden na de ski wafeltjes uitgedeeld. De juf had er per ongeluk te weinig bij (foei juf...). 7 kinderen kregen geen wafeltje. Geen enkel kind kwam nadien zagen of klagen... ook niet toen we in het hotel die kinderen vergaten om een wafeltje te brengen... ook dat is zeker een bezoekje van Meneer Dino waard!

Op naar de zonnige piste! Vandaag deden alle kinderen al eens de blauwe piste op de Belleman. Mooie bochtjes maken lukt al goed!


Het middageten kan dan smaken na zo veel skipret!

Met dit mooie weer blijven we van de gezonde berglucht genieten! Iedereen bleef na de ski buiten om te spelen: voetbal, trefbal, ping pong, schommelen of Kubb... ze speelden allemaal sportief samen! Wat een toffe bende!


Vanavond thema-avond! Iedereen verkleedde zich en keerde terug naar de prehistorie! Barney en Fred Flintstone begeleidden de kinderen naar het restaurant! In de oertijd aten ze met de handen! Knabbelen maar!
De monitoren hadden moeite om te kiezen dus telkens 3 mutsen uit te delen: bij Leon werden al diegenen die een grote sprong vooruit maakten beloond: Marieke, Divine en Femke. 

Ook bij Davy enkel progressie, vooral voor Jolien, Lucca en Zoë. 


Bij Inneke 3 verschillende redenen: Jarno vertelde de grappigste anekdote, Nadjiri maakte de meest spectaculaire sprong en Lenny was zeer behulpzaam!
 

Thema-activiteit was een bosspel! Bereik ongezien het kamp en haal de buit binnen! Na een hevige strijd wonnen de zesdeklassers van de juffen en de monitoren en kregen ze als beloning een kampvuur met marshmallows! Mmmmm... de mooie sterrenhemel kregen ze er nog eens bovenop! Weer een dag om nooit te vergeten....