vrijdag 17 maart 2017

Verslag vrijdag 17 maart 2017

Deze ochtend weer feest! Vandaag was Ophélie jarig!

De prijzen: voor de properste kamer: de kamer van Mehdi, Lenny en Lenny. Het moet gezegd worden, de jongenskamers waren properder dan die van de meisjes dit jaar. 

Meneer Dino mocht een laatste dag bij Ilias op de kamer. Hij danste zowel op het swingpaleis als op de fuif volop mee. Hij zorgde voor een fijne sfeer de hele week!

Nadien een laatste dag de piste op met alweer een stralende zon!
’s Middags gingen we allemaal naar de Alpine Rollercoaster. Vooral Linda en Lihla waren hilarisch! Die hoorde je al van ver aankomen!Na het middageten nog even de piste op en nadien werd al het skigerief terug ingeleverd. We maakten tijd om de diploma’s uit te reiken. We genoten nog een laatste maal van het zonnetje in de tuin en namen op gepaste wijze afscheid van de bergen! Iedereen kreeg een echte vuursteen als aandenken. Nog een laatste groepsfoto en nog een laatste avondmaal…
Tijdens het avondeten werden de laatste mutsen verdeeld. Bij Leon kregen Manal, Chloé en Hanne een muts. Zij deden de hele week goed mee zonder morren of klagen! 
 
Laura deed ook altijd wat moest bij Inneke, Tom en Lihla kregen de muts omdat zij altijd voor ambiance in de groep zorgden. 

Maud en Silke kregen de laatste mutsen van Davy. 

Of toch nog mutsen? Jawel hoor, het werd tijd om zelf eens wat mensen in ‘de mutsen’ te zetten! Ieder kind kan op het einde van deze sneeuwklassen in bochtjes van minstens de blauwe piste skiën. De skimonitoren verdienden deze muts! Ook buschauffeur Koen kreeg een muts. Hij zorgde elke dag voor een veilige rit van en naar de skipiste. Ook hielp hij steeds met de skibotten of de schoenen en was hij ook DJ op onze bus. Mathias en Olly, onze monitoren maakten er voor de kinderen een onvergetelijke week van! En ook vanwege mezelf en juf Annelore een hartelijke dankjewel aan juf Annelies. Zij zorgde ervoor dat de kinderen van 6B er niet alleen voor stonden zonder hun juf. Rust goed uit iedereen! Vul je dagboek nog aan en tot maandag!